Start en uforpligtende dialog med os: Ring 61 46 93 40 eller e-mail os på info@contentmarketingcompany.dk x

Om Content Marketing Company

 

Hvem står bag Content Marketing Company?

Om Content Marketing CompanyContent Marketing Company er en søstervirksomhed til Social Selling Company, som oprindeligt blev stiftet af Leif Carlsen og Eva Sachse i 2014. Social Selling Company hjælper virksomheder med at arbejde med social selling metodikken og LinkedIn som platform og værktøj uanset om det drejer sig om strategi, taktik eller eksekvering.

Det er dog ofte en showstopper at udvikle og distribuere content for at få succes med social selling – enten som følge af manglende viden eller begrænsede ressourcer til at skabe content. Derfor er Content Marketing Company blevet etableret for netop at hjælpe virksomheder med at få skabt den content, der skal til for at lykkes med social selling.

Helt konkret hjælper vi med at lave blogindlæg, artikler, videoer, podcasts, billeder, portrætter, grafikfiler, infografikker og annoncering.

Lidt om Evas baggrund

Om Content Marketing CompanyEva er medstifter og partner i Content Marketing Company, og har en mangeårig baggrund baggrund fra både logistik og it-branchen. Eva er social selling specialist med stor viden og erfaring om social selling og content marketing. Hun brænder for at hjælpe virksomheder med at skabe øget synlighed på de sociale medier, og derigennem hjælpe virksomhederne tættere på deres kunder.

Eva er selv en ivrig “content creator”. Det sker i form af at hun regelmæssigt skriver LinkedIn artikler og blogindlæg. Eva er også ivrig med at bruge video. Det kan eksempelvis være i form af instruktionsvideoer samt Instagram og Snapchat stories.

Du kan finde mere information om Eva på hendes LinkedIn profil ved at klikke her.

Du kan også høre Eva tale om social selling ved at lytte til Social Selling Radio podcasten i episode nr. 4 om “Hvad er social selling og content marketing?” og episode 21 omhandlende “Sådan undgår du at uddø som sælger“, i episode 42 om “10 typiske social selling spørgsmål og svar“. Eva deltager endvidere i Social Selling Radio episode 52, 53, 54 og 57.

Lidt om Leifs baggrund

Om Content Marketing CompanyLeif er medstifter og managing partner i Content Marketing Company, og er passioneret social selling og LinkedIn ekspert, og lever og ånder for at hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at udnytte det store potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt. Han er en dygtig formidler af social selling og content marketing budskaber, uanset om det drejer sig om at stå på scenen til foredrag, facilitering af workshops og kurser, sparring omkring social selling strategier eller i en-til-en sammenhæng.

Leif har mere end 30 års erfaring med i bagagen fra virksomheder som Acer, PC-WARE Danmark, HP. Han har en stor ekspertise indenfor salg, indkøb, markedsføring, branding samt ledelse og ved hvad der skal til for at skabe øget synlighed i en virksomhed. Du finder mere information om Leif på hans LinkedIn profil ved at klikke her.

Leif er også fast vært på Social Selling Radio podcasten, som du kan lytte til på iTunes, Stitcher (Android) eller SoundCloud. Alle episoder kan endvidere afspilles via vores blogafsnit.

Leif har også været bidragsyder til “Help Marketing Bogen” i afsnittet omkring organisk social media og social selling. Han har også skrevet indhold om LinkedIn til e-bogen “What the f*** skal vi gøre i 2018“. Endvidere har Leif bidraget til bogen “Onlineevangelisterne“, som indeholder 100 konkrete tips til at sælge mere online, og er baseret på input fra 100 danske online og social media eksperter.

Vil du vide mere?

Lad os vide, hvis du ønsker at høre mere om Content Marketing Company, og hvordan vi kan hjælpe dig med at implementere content marketing i din virksomhed.

De venligste hilsner
Content Marketing Company

Eva Sachse og Leif Carlsen

Praktiske oplysninger

CVR-nummer: 25 47 14 82
Besøgsadresse: Brønsholmvej 26, 2980 Kokkedal
Bankforbindelse: Jyske Bank, Birkerød afdeling
Indbetalinger: Indbetalinger til Content Marketing Company kan foretages på kontonr. 5028 0001309752. Angiv gerne fakturanummer.

Persondatapolitik

Hos Content Marketing Company har vi en officielt formuleret persondatapolitik som du finder i linket her.

© Copyright 2017-2019 Content Marketing Company