Start en uforpligtende dialog med os: Ring 50 85 85 90 eller e-mail os på info@contentmarketingcompany.dk x
6. marts 2018
06 mar 2018

Social Friday i første halvår 2018

Social Friday er et uformelt og åbent netværksarrangement som Content Marketing Companys søsterselskab Social Selling Company startede tilbage i 2014, og som sidenhen har været en stor succes. Og med etableringen af Content Marketing Company i slutningen af 2017 er vi selvfølgelig også blevet en del af Social Friday, som i første halvår af 2018 afholdes på følgende datoer:

  • JANUAR: 26. januar hos Audi Gladsaxe
  • FEBRUAR: 23. februar hos NOHO på Vesterbro
  • MARTS: 23. marts hos Seidensticker på Amager
  • APRIL: 20. april hos theView på Vesterbro
  • MAJ: 25. maj hos SKT. PETRI i København
  • JUNI: 22. juni kl. 15.30 til 17.30 hos Café Alex i Birkerød (klik her for mere information og tilmelding)

Hvad er Social Friday?

Social Friday er et uformelt og afslappet initiativ, som har et eneste formål, nemlig at styrke det professionelle netværk blandt vores kunder, samarbejdspartnere, venner af huset og andre, der har interesse i at skabe og dyrke nye relationer i den fysiske verden.
 

Hvem kan deltage i Social Friday?

Social Friday netværksarrangementerne henvender sig til dig, der aktuelt sidder i et job, hvor du arbejder med eksempelvis salg, markedsføring og/eller forretningsudvikling, og hvor du har lyst til at netværke med andre professionelle. Den grundlæggende idé er at vi kan dele viden og inspiration med hinanden, og måske sparre omkring konkrete muligheder eller udfordringer, som du ønsker vendt med andre professionelle.
 

Hvordan fungerer Social Friday i praksis?

Det er i bund og grund meget simpelt. Vi, det vil sige Content Marketing Company og Social Selling Company faciliterer selve netværksarrangementet og deltagerne på uformel vis udveksler erfaringer, inspiration og idéer hen over et glas vin eller en kold øl.

Arrangementerne afholdes på åbent hus basis, hvilket betyder at du dukker op på et tidspunkt mellem kl. 15.30 og 18.00, og bliver så længe det passer dig. Så du kan være med i et kvarter eller i alle to timer – det er helt op til dig. Vi mødes på et relativt centralt sted i Storkøbenhavn, hvilket fremgår af tilmeldingssiden for det enkelte Social Friday arrangement. Du finder link til tilmeldingssiderne ud for de nævnte datoer i toppen af dette indlæg.
 

Hvad koster det at deltage?

Det koster som sådan ikke noget at deltage i Social Friday – dog vil der blive faktureret et “No Show” gebyr på kr. 350 ekskl. moms ved manglende fremmøde. Hvis du har tilmeldt dig og alligevel ikke har mulighed for at deltage, så husk lige at framelde dig på Eventbrite senest dagen inden således, at pladsen kan gå videre til en anden.
 

Derfor deltager Søren Herlman fra DHL i Social Friday

Du kan i løbet af cirka et minut høre, hvorfor at Sales Channel Manager Søren Herlman fra DHL har valgt at deltage i Social Friday og hvad han har fået ud af det. Bare klik på play-knappen nedenfor.


 
Når du kommer til Social Frida så husk at medbringe godt humør, engagement og en god stak visitkort 🙂

Vel mødt!

De venligste hilsner

Eva, Casper og Leif
 

Tags: , , , , ,
0 Svar

Efterlad en Kommentar

Ønsker du at deltage i diskussionen?
er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright 2017-2018 Content Marketing Company